Jos: "Bijkomen"

Gepubliceerd op 12 augustus 2018 om 21:42

Vandaag merk ik dat ik nog aan de chemo zit en dat ik gisteren veel gedaan heb. Vanmorgen heb ik moeite om echt wakker te worden en na de lunch ben ik toe aan mijn siësta. Ik slaap niet echt maar doezel wat. Ik merk dat ik me nog steeds tot dingen moet zetten.

Gisteren heb ik de kinderen beloofd dat we gaan skeeleren. Als het aan hun lag hadden we gisteravond gegaan, maar na een dag Apenheul is het beste er wel af. Dus ik moet mijn belofte wel inlossen en we trekken onze skeelers aan. Tamara gaat op de fiets deze keer. Zodoende kan ze halverwege Joey achterop de fiets als hij geen zin meer heeft.

We hebben een paar leuke dagen achter de rug. Lekker genoten met z’n vieren. Nu ben ik me op aan het maken voor het laatste weekje bestralingen. Of eigenlijk half weekje. Woensdag ga ik voor de laatste keer. Al met al zijn de bestralingen meegevallen. Ik zie wel steeds meer op tegen het slikken van de chemopillen. Ik heb nog 12 pillen te gaan.

Woensdag heb ik verspreid over 67 dagen, 266 chemopillen geslikt. 9 mei begon mijn eerste chemokuur en 12 juli mijn eerste bestraling. Als ik woensdagavond de laatste chemopillen slik spring ik een gat in de lucht. Ik merk van de chemo vooral mijn dunnere pukkelige huid, maar ik kan me voorstellen dat in mijn lijf ook de nodige organen opgelucht zullen zijn. Dan kan ik echt bijkomen.

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

"Die bekende "laatste loodjes" gaan helaas nu wel wat zwaar wegen maar je bent sterk en blijft volhouden, je zit nog volop in de wedstrijd met "um". De wedstrijd duurt t/m woensdag: dat kun jij gewoon volhouden en dan heb je de bestralingen en chemo pillen achter de rug. Het zal een hele opluchting zijn zijn zoals je zelf schrijft en dat geloven we zeker. Een opluchting voor jou en een opluchting voor jouw lichaam. Spring jij woensdag na het slikken van je laatste chemo pil maar een gat in de lucht maar pas op bij het neerkomen dat je alsjeblieft niets breekt of iets anders raakt. We hopen dat het t/m woensdag allemaal goed verloopt en daarna gaan we over naar: even rust ! We wensen je daarom deze komende dagen héél, véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!