Jos: "Nieuwsgierige aapjes"

Gepubliceerd op 11 augustus 2018 om 22:59

Onze buuv Stefanie heeft kaartjes gewonnen voor de Apenheul. De kaartjes zijn geldig tot eind augustus. En omdat Stefanie geen plannen heeft om naar de Apenheul te gaan hebben wij die kaartjes gekregen. Dus vanmorgen met z’n allen op pad om de kaartjes te benutten.

Al bij aankomst blijkt dat we niet de enige zijn met het plan om aapjes te gaan kijken. Er zijn genoeg mensapen. Logisch ook. Het is vakantie en eindelijk koud genoeg om iets te ondernemen. Gezellig druk dus. Maar de apen malen daar niet om en laten zich allemaal goed zien. Bij binnenkomst van het park loop je eerst langs de doodshoofdapen. Die zijn het leukst omdat ze ook echt op de mensen gaan zitten. Vooral Joyce kreeg wat ze wou, zie de foto hieronder…

Bij binnenkomst kun je een apenspotkaart krijgen waarop alle soorten apen staan afgebeeld. De vakjes daaronder kun je openkrassen zodat je kunt zie dat die die aap gezien hebt. Joyce en ik hebben fanatiek bijgehouden wat we gezien hebben.

Een leuke dag die ik net vol kan houden. Ik ben blij dat de chemoradiatie er bijna op zit. De laatste loodjes wegen het zwaarst, en dat is in dit geval echt zo. Het slikken van de chemopillen gaat tegen staan en mijn huid wordt steeds pukkeliger. Na het weekend nog drie dagen volhouden en dan wordt ik weer langzaam echt mezelf!

Oh ja. De uitspraak ‘nieuwsgierige aapjes’… Die komt van Joyce en Joey!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Stefanie
6 jaar geleden

Fijn dat jullie er zo van genoten hebben!!

Jopie en Johan
6 jaar geleden

wat leuk dat jullie zo genoten hebben

johan ik zijn er ook eens geweest vonden het toen


wat leuke foto,samen met de aapjes

fijn dat jullie genoten hebben
groetjes johan en jopie

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Zo zie je maar, zo zit je in het ziekenhuis en dan in/op de Apenheul. Heel leuk. En.........dat gaat dan met jou dan ook goed als je dit bezoek aan zo'n Heul kan volbrengen. We bewonderen je , Jos ! Nu nog even een paar dagen en dan is het gedaan met de bestraling en de chemopillen. Maar, zoals je zelf zegt: "De laatste loodjes wegen het zwaarst !" Dan kunnen we dan ook goed begrijpen en wensen je heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!! ( leuke foto's trouwens ! )

Jannie en Rinus de Bel
6 jaar geleden

Wat fijn Stefanie dat je aan Jos en Tam en de kids dacht. Bedankt ook namens ons. We gunnen ze ook zo deze uitstapjes. Heerlijk dat ze er zo van genoten hebben. Laatste loodjes Jos wat bestraling betreft. Sterkte voor a.s week.