Tam: "Een go"

Gepubliceerd op 20 juni 2018 om 14:19

Een jaar geleden wist ik nog net niet wat ik wilde gaan doen en was ik druk op zoek naar waar ben ik goed in, waar ben ik minder goed in en waar krijg ik energie van. Dit was voor mij een onzekere periode, waarin ik met behulp van een loopbaanbegeleider en coach steeds meer inzichten kreeg in wat ik graag zou willen gaan doen op het gebied van werk.

 

Op een morgen liep ik door de huiskamer en dacht ik aan de tijd tijdens de HBO-v dat ik altijd heel graag clinic clown wilde worden, maar hierin verder nooit de moed heb gehad om echt actie in te ondernemen. Nu zette me aan het denken en vielen alle puzzel stukjes letterlijk in elkaar “speltherapie”. Ik heb toen nog een coachingsgesprek gehad en dat was het laatste duwtje wat ik nodig had om ervoor te gaan. Ik heb die zelfde dag gebeld naar school om te kijken of ik nog toegelaten zou kunnen worden. Net voor de zomervakantie was het rond en zou ik in september gaan starten met de opleiding tot speltherapeut.

 

Nu ben ik zover dat ik het eerste jaar heb afgerond en afgelopen maandag mijn go heb gekregen om het laatste jaar in te gaan. Wat betekend dat ik de praktijk in mag en alles wat ik op school heb geleerd afgelopen jaar mag gaan uitvoeren. Super spannend, maar wel heel leuk!

 

Ik schrijf dit nu vanuit het ziekenhuis, waar Jos een stukje verderop zijn derde chemokuur krijgt via het infuus. Ook dit gaat snel de 3e keer alweer dat we hier zijn. Straks even rust en dan begint na hopelijk een postieve uitslag van de PET scan en MRI de periode van bestraling in combinatie met de chemokuur met tabletten. Een hele andere zomer als dat we vorig jaar hadden kunnen bedenken. Maar met het vooruit zicht dat we volgend jaar weer wel met zijn viertjes op vakantie gaan! 

Reactie plaatsen

Reacties

mariandel en piet
6 jaar geleden

jongens wat zijn jullie dapper, sterkte met alles bedenk dat er aan jullie wordt gedacht Gr. de louwsen

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Je bedrijft een topsport momenteel!!!knap hoor zoals je alle "ballen in de lucht houdt!!en idd volgend jaar Weer lekker met z,n 4en erop uit!!

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Gezien jullie levensstijl redden jullie het met elkaar. Zeker met de feedback in Goirle op de camping. Het blijft allemaal spannend. Maar voor mij hangen er nog steeds slingers die passen bij jullie beleving van de dag..zet 'm op!

Jopie en Johan
6 jaar geleden

wat zijn jullie sterk tamara sterkte met je studie wat zijn jullie sportief groetjes johan en jopie

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Prima, dat je je go hebt gekregen om het laatste jaar in te gaan.Het zal wel spannend zijn maar dat gaat vanzelf over. Je raakt er dan wel aan gewend. Ja, de tijd gaat snel, en de chemokuren gaan ook snel ! Het zal zeker een andere zomer worden dan vorig jaar maar zoals je schrijft: " Met het vooruitzicht dat jullie volgend jaar weer wel met z'n viertjes op vakantie gaan". We vinden het enorm goed van jullie allemaal dat jullie je er zo ontzettend goed door heen slaan !!!
Een enorm sterk team zijn jullie: ALLE VIER !!!!
We wensen jullie dan ook allemaal weer veel STERKTE !!!!!

Susanne Hamelink
6 jaar geleden

Een Go voor de praktijk. Wat goed zeg. Je droombaan komt dichterbij. Met de nodige uitdaging. Ik vind het zo knap. You can do it!!
Sterkte meid. Ik wens je heel veel succes en energie met de komende stage en ga ervoor, maar denk ook goed aan jezelf. Passen op de plaats, vriendschap, familie en liefde heb je nodig om hier doorheen te komen.
Xxx