Jos: "Pokémon Go"

Gepubliceerd op 12 juni 2018 om 23:39

Wandelen vind ik leuk. Vooral in een nieuwe omgeving of in een bos. Je komt op bijzondere plekken en je ontdekt altijd wel iets. Alleen momenteel wandel ik veel vanuit huis. En dan heb je op een gegeven moment de paadjes in de buurt wel gehad.

Even terug naar de zomer van 2016. Iedereen liep de hele tijd op zijn mobiel te staren. Er was een enorme rage gaande. Die rage heette Pokémon Go. Die zomer had ik last van mijn onderrug en ook toen heb ik veel gewandeld. Ook toen was ik de standaard paadjes beu. En Pokémon Go hielp mij om elke keer iets nieuw te ontdekken. Dus… Bij deze mijn bekentenis. Ik heb Pokémon Go gespeeld!

Vanmorgen ben ik met Tamara en Joey naar de kinderboerderij in de buurt gewandeld. In 2016 was daar een Pokéstop, een plek in Pokémon Go waar je nieuwe dingen kunt krijgen. Iemand op de fiets haalde daar zijn telefoon uit zijn broekzak. Duidelijk bezig met Pokémon Go. Hmmm.

Zo begint een nieuwe periode Pokémon Go spelen. Niet zozeer om Pokémons te vangen (Jaja, moeten wij geloven… Nee, echt niet!), maar om een doel te hebben tijdens het lopen. Van Pokéstop naar Pokégym om te battlen met mijn Pokémon. Dat geeft een nieuwe impuls aan het wandelen.

Nu even op mijn telefoon kijken of er nog een Pokémon in de buurt zit…

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus enMarieke
6 jaar geleden

Dan hebben we beiden Pokémpn Go gespeeld. Ik heb dat twee jaar terug op Mosseldag als act gedaan. Dan stond ik verbaasd hoeveel mensen er op zo'n Mosseldag nog liepen te zoeken naar één of ander dier of ding. Battle nu maar met je fysio. Het allerbeste en ontzettend veel STERKTE !!!!!!!!