Jos: "Code oranje"

Gepubliceerd op 29 mei 2018 om 22:32

De wandelvierdaagse gaat vandaag niet door. De weersvoorspellingen gooien roet in het eten. Code oranje. Voor Joyce komt het goed uit. Ze lag laat op bed gisteren en vanmorgen was ze vroeg wakker. Ze is moe. Aan haar beweging komt ze wel. Ze mag vandaag de zwemles inhalen die we afgelopen zaterdag gemist hebben.

Bij ons blijft het droog. Het rommelt in de verte en de lucht ziet donker. Maar geen spatje regen. Vandaag heb ik mijn wandeling nog niet gehad. Dus ik besluit de route van de avondvierdaagse te lopen. Het is een leuk rondje wat dicht bij ons huis begint. Een uurtje later kom ik, op wat zweetplekken na van de warmte, weer droog thuis.

Morgen ga ik starten met de tweede chemokuur. Wederom eenmalig chemo via het infuus en twee weken lang chemo in tabletvorm slikken. Het infuus moet twee uur inlopen. Met het aanbrengen van het infuus en het voor- en naspoelen ben ik tweeënhalf uur in het ziekenhuis.

Bij de eerste chemokuur waren de eerste twee dagen goed te doen. Hopelijk voel ik me morgen en overmorgen ook goed. Ik vind het geweldig mooi om samen met Joyce haar eerste wandelvierdaagse te lopen. Dus als het even kan… Loop ik met haar mee. Als het lukt ben ik een van de weinigen dit jaar die alle vier de dagen gelopen heeft. Ondanks code oranje en kanker!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Dus als het kan..............loop je met Joyce alle vier de dagen de vierdaagse. Je bent een kanjer !!! Ondanks "Kootje Oranje"en kanker, blijf zo doorgaan, blijf ook in de tweede wedstrijd een eind voor "um"= de kanker .Héél véél STERKTE !