Jos: "Het leven gaat door"

Gepubliceerd op 13 mei 2018 om 22:55

Het weekend zit erop. Verstappen netjes op het podium bij de Formule 1. Dumoulin heeft niet teveel tijd verloren in de Giro, al verliest hij wel een plekje en ligt hij nu derde in het algemeen klassement. Morgen gaat de week weer beginnen.

Althans, voor de mensen om mij heen. Tamara gaat naar Utrecht voor haar opleiding. Joyce gaat naar school. Joey naar het kinderdagverblijf. En ik… Ik mag morgen naar de stoma verpleegkundige. Die gaat de hechtingen uit mijn stoma halen. En als ik het zo inschat is dat precies genoeg om mijn dag mee te vullen.

Reactie plaatsen

Reacties

Ingeborg Coppens
6 jaar geleden

Beste Jos en Tamara, ik volg jullie blogs al sinds Tamara die ook aan mij doorgaf. Wat een kracht, moed, doorzettingsvermogen en positiviteit stralen jullie uit tijdens dit proces. Dat zal zeker helpen om hier doorheen te komen met elkaar. Fijn dat de kinderen en de naasten om jullie heen voor de nodige afleiding zorgen. Succes Jos als de kinderen morgen weer naar school gaan enTamara naar de opleiding. Even een momentje voor jezelf, is ook niet verkeerd. Bedankt voor het delen en sla jezelf er doorheen !

Madeleine
6 jaar geleden

Heej lieverds, bedankt voor het steeds maar weer delen van jullie verhaal. Met bewondering lees ik hoe moedig jullie je er door heen proberen te slaan.
Heel veel liefs

Klaske
6 jaar geleden

Sterkte ook deze dag

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

We zijn weer enkele dagen verder en je ervaart "um" ( hem=de kanker en de chemo die nu de kanker onder de knie probeert te krijgen ) . Daar heeft hij jou ook bij nodig. Zoals je schrijft: "Het is een enorme uitdaging !" Je bent flink in gevecht met jezelf en dan komt het ! Steeds je grenzen opzoeken en verleggen. Zo help je jezelf samen met de chemo om de kanker te overwinnen. Je kunt het enorm goed op papier zetten en daarmee win je ook al een deel van de wedstrijd maar ook de andere bijwerkingen, daarin moet je ook je grenzen opzoeken en verleggen. Het zal een wisselwerking worden. We vinden het enorm sterk van je om zo met die rot ziekte om te gaan !!! Hou je taai ! Dat is allemaal makkelijk gezegd voor ons want wij voelen niet wat jij allemaal voelt maar we proberen ons in te beelden dat het gevecht helemaal niet makkelijk is en dat je er toch doorheen moet. Je bent sterk en je blijft sterk en we moedigen je aan om aan de leiding van de wedstrijd te blijven !!!! Afleiding is ook goed voor je maar zoek wellicht ook hier de grenzen op of verleg ze weer een beetje naar de winnende kant ! Het is nu de veertiende mei en je hebt nu weer ondervonden hoe deze dag is verlopen. Hopelijk heb je je er goed doorheen kunnen slaan want het is de dag dat Tamara naar Utrecht is geweest en de kinderen naar school en kinderdagverblijf. Weer héél véél sterkte voor de komende dagen !!!!!! Voor jullie allemaal: STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dieudonnée
6 jaar geleden

Hej Tamara en Jos,

Jeetje, jullie leventje staat ook echt op z'n kop! Maar ik heb zo'n grote bewondering voor de wijze waarop jullie dit oppakken als ik dit alles zo lees! Een stoma, wachten op goedkeuring voor chemo, de chemo aangaan, tabletten met chemo... het is niet niks.
Ik blijf voor jullie duimen dat alles goed komt.
Heel veel sterkte en beterschap gewenst.
Dieudonnée