Tam: "We staan niet alleen"

Gepubliceerd op 5 mei 2018 om 14:11

Wat was het elk jaar weer een feest om naar Guus te gaan en te genieten van het feestje daar samen met vrienden. Ik hoorde zijn nummer je staat niet alleen en vond hem gelijk heel toepasselijk. Ik zou het heel graag allemaal zelf doen, maar dat gaat gewoon niet. Wat is het super fijn om te ervaren dat iedereen zo met ons meeleefd en daar kan ons willen helpen. Voor mij nog wel een dingetje om hulp te vragen, maar door alle fijne, lieve reacties gaat dit steeds makkelijker. De kinderen vinden het helemaal leuk om regelmatig ergens anders te gaan spelen, wat het ook makkelijker maakt om hulp te vragen. 

 

We staan echt niet alleen en dat is zo fijn om te ervaren! We hebben pech, maar ook zoveel geluk met alle lieve mensen om ons heen die even de tijd nemen om te vragen hoe het met ons gaat. Als we deze periode achter de rug hebben, kunnen we terug kijken op een hele heftige periode die ons verder hebben gevormd tot wie we dan zullen zijn. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Wat een toepasselijk lied van Guus Tamara. Wat zijn wij blij met zo'n lieve schoondochter. Te weten dat je zoon zo gesteund wordt in deze moeilijke tijd geeft ons heel veel vertrouwen voor de toekomst.

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Wat gebeurt er toch veel in jullie leven. Zoveel emoties. Zo goed omschreven. Ook wij leven met jullie mee.

Thea
6 jaar geleden

Deze narigheid gun je niemand, we willen er voor jullie zijn!
Samen zijn we sterk!