Jos: "Poes 27 april 2000 – 2 mei 2018"

Gepubliceerd op 2 mei 2018 om 23:06

“Mama, hoe heet Poes eigenlijk?”, vroeg Joey een klein jaar geleden. “Poes heet gewoon Poes Joey. Dat is de naam waar ze naar luisterde.”

Lieve Poes. Bedankt voor al de jaren bij ons. Oude Poes noemden Joyce en Joey je. Joey is bezig geweest om je opnieuw te leren lopen. Maar Poesje, je was te oud om dat nog te kunnen. 18 jaar! Gisteravond zocht je een plekje om te sterven. We hebben je binnen gehaald. Vanmorgen ging je weer op zoek en lag je in het gras. Alles leek gestopt te zijn, behalve je ademhaling. Vanavond ben je rustig ingeslapen bij de dierenarts.

Je bent geboren in een nest bij Tamara d’r ouders. Ging naar mensen die niet voor je zorgden, en een paar maanden later kwam je ondervoed en vol vlooien terug bij je ouderlijk huis. Van daar uit ben je bij Tamara gaan wonen. Je herstelde. Maar eten is altijd iets bijzonders voor jou gebleven.

We hebben van je genoten. Je deed alles op jou manier. Qua koppigheid heb zelfs ik van jou geleerd. Wou iemand je aaien, ging je precies buiten bereik staan. Had je iets nodig, wist je dat haarfijn duidelijk te maken. Iedereen liep voor je. Jij was de baas.

Lieve Poes, wij vinden het fijn dat je zo lang bij ons bent geweest. Vandaag was het tijd om te gaan. Rust zacht!

Liefs Jos en Tam, Joyce en Joey en Minoes

 

Reactie plaatsen

Reacties

Cindy
6 jaar geleden

Dag lieve poes, slaap zacht. Bedankt dat je zoveel liefde hebt gegeven aan het gezin dat jou dat ook gaf. Bedankt jos, tam, joyce en joey dat jullie haar het mooiste leven hebben gegeven wat een kat zich wensen kan. Sterkte voor jullie allemaal. Dikke kus

Oma Jannie
6 jaar geleden

Lieve poes. Rust zacht. Helaas heb ik je nooit kunnen aaien of aanhalen omdat ik allergisch was voor jou. Ook moet ik toegeven dat ik niet zo'n poezenmens ben maar nu ik je mooie kopje op de foto zie en straks bij jullie ben en jij bent er niet meer zal ik je toch missen.

Ilse
6 jaar geleden

Rust zacht kleine steun en toeverlaat. Je hebt een mooi gezin gevonden en hen je beste tijd gegeven. Sterkte Tamara, Jos, Joyce en Joey met het verlies van jullie kleine schat.

Ina
6 jaar geleden

Aan alles komt een einde helaas poes we zullen je missen. Ik weet nog dat je uit een nest van 2 kittens kwam de ene grijs en de andere rood. Ik weet ook dat je zusje een heel goed thuis kreeg van begin af aan maar die is al jaren geleden een auto tegen gekomen, dus hopelijk zijn jullie nu weer samen. R.i.p. Poes

Leonie Kambier
6 jaar geleden

Ahhhhhhh, altijd zonde als je zo'n diertje moet missen. In mijn herinnering waren er vaak jonge poesjes bij jullie thuis. Ik kwam dan ook altijd graag kijken. Sterkte

Marijke
6 jaar geleden

Wat een verdrietig nieuws ! Gelukkig heeft Poes bij jullie een mooi en lang leventje gehad met een heel veel lieve zorg en aandacht. Jullie allemaal heel veel sterkte gewenst. Miauw (dikken knuffel "op z'n poes") .

Lydie Rijsdijk
6 jaar geleden

O jeetje wat verdrietig om zo'n huisgenoot te moeten missen. Wel een he l e leeftijd, maar ja ze hoort zo echt bij het gezin hè. Heel veel sterkte! ! Komt er nog een nieuwe poes? Of even maar niet.Sterkte ook met nieuwe behandeling! !!

Susanne
6 jaar geleden

Ach.. lieve poes! Wat was ze een leuk en bijzonder beest.
Ze heeft een mooi leventje gehad bij jullie. De slijtplek van poes dr billetjes voor dr etensbakje zal nog lang zichtbaar blijven ;)
Wat een leuk beest was het toch.
Sterkte! Jullie zullen haar vast missen maar ook heel veel mooie en grappige herinneringen aan haar hebben.
Liefs Suus