Tam: "Stoere papa"

Gepubliceerd op 30 april 2018 om 21:54

Gisteren kreeg ik deze herinnering op mijn Facebook account van twee jaar geleden bij de Oliemeulen in Tilburg. Toen vonden we papa al super stoer! 

Nu twee jaar later zien we nog steeds die stoere papa die zich niet tegen laat houden. Super trots zijn we op hem dat hij zo open omgaat met zijn ziekte wat ons ook enorm helpt. Wat vinden we het fijn dat je weer thuis bent en we weer samen aan tafel kunnen eten, even wat aan je kunnen vragen en je kunnen laten zien waar we mee bezig zijn geweest.

 

Elke dag rijgen we een kraal aan onze ketting en als de kralen op zijn dan word je langszaam weer sterker. Ook doen we steeds een aantal kralen in een klein doosje zodat we weten wanneer je bijvoorbeeld weer naar huis toe mag uit het ziekenhuis. 

Liefs Joyce en Joey 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Heel mooi om te lezen ,dat jullie als gezinnetje deze periode zo met elkaar beleven, fijn voor Jos ook!!!respect voor jullie allemaal!!

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Zo'n ketting is een heel mooi aanknopingspunt om jullie gezin de komende tijd: de moed, de kracht, de sterkte, het houden van elkaar, de ups en downs, de wegen naar en van het ziekenhuis, naar huis samen een hele warme band te geven. Evenals als de vorige schrijvers: "Respect voor jullie allen ! "