Jos: "Skeelertraining"

Gepubliceerd op 23 april 2018 om 22:39

Vanavond was de eerste skeelertraining dit seizoen. Er staat weer een enthousiaste groep klaar om nog beter te worden op de wieltjes. Vorig seizoen heb ik veel geleerd van het skeeleren, waar ik ook op de ijsbaan profijt van heb. En deze zomer heb ik mijn vaste rondje van 22 km al sneller gereden dan ik ooit gedaan heb. Dus ik neem mijn training van het ijs ook mee richting de skeelers. Bedankt trainers Richard, Jan en Peer! Ik blijf van jullie leren!

Net als bij het schaatsen heb ik de groep verteld dat ik ziek ben. Ook van het bestaan van deze blog. Toen ik net wist dat ik kanker had was het zwaar om dit vertellen. Nu merk ik dat het gemakkelijker geworden is. Het is een cliché (en alle clichés zijn waar), maar alles went. Vertellen dat je kanker hebt ook.

Wat vreemd is om te realiseren is dat ik de volgende training ga missen. Dan heb ik een stoma. De eerste stap in mijn behandeling. Hoe de trainingen daarna gaan? Geen idee! Dat is afhankelijk van de chemo. Ik hoop het niet, maar het kan zomaar zijn dat de eerste skeelertraining meteen de laatste is dit seizoen waarbij ik de wieltjes onder doe. Maar jullie zijn niet van mij af! As ik niet kan skeeleren kom ik jullie zeker aanmoedigen!

 

PS. Mochten er mensen zijn die twijfelen over skeelertraining. Kom een keer kijken! Het is echt keileuk!

Reactie plaatsen

Reacties

Dominique
6 jaar geleden

Hi Jos !
Heel veel succes voor de komende tijd. Ik heb alle vertrouwen in jou, zeker met die beren conditie van vorig seizoen. Ik kan niet wachten om het volgend seizoen weer achter je aan te racen ! Veel sterkte en kom op hé, groetjes Dominique en Claudio.