Jos: "Just do it!"

Gepubliceerd op 25 maart 2018 om 01:31

Oftewel, gewoon doen. Als je voelt dat je ergens zin in hebt of echt iets wilt, ga ervoor! Uit ervaring weet ik dat het gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Toch levert dit veel op!

20 Februari j.l. heb ik in Zweden 200km geschaatst. 10 uur en een kwartier achter elkaar doorgaan. Een alternatieve Elfstedentocht. Als je er logisch over nadenkt is er weinig te verzinnen om hiervoor te gaan. Misschien moet je zelfs een tikkeltje gek zijn. Toch heb ik het gedaan. Een van de mooiste ervaringen in mijn leven!

Buitenom dat heeft het me meer opgebracht. Mijn conditie is top. Mooi uitgangspunt om de behandelingen in te gaan.

Het zomerseizoen staat voor de deur. De schaatsen worden verruild voor skeelers. Gisteren was ik moe en kwam alles van de voorgaande dagen eruit. Toen ik ’s middags naar buiten keek zag ik de zon en een droog wegdek. Een week geleden dacht ik dat ik de skeelers deze zomer niet onder zou hebben. Maar nu? Skeelers onder en gaan! Geen idee waarom. Of misschien weet ik het stiekem wel…

 

Dat blauw gele pakje met een stukje 6 op z'n been ben ik.

Reactie plaatsen

Reacties

Rox
6 jaar geleden

Hey Jos,

Dagelijks lees ik je blog. Het is altijd goed om te zien hoe iemand erin staat. Mensen hebben vaak geen idee hoe iemand reageert als ze iets tegen je willen zeggen en zo'n blog helpt erbij.

Ik schrik toch even van "Een week geleden dacht ik dat ik de skeelers deze zomer niet onder zou hebben".

Ik wens je zoveel sterkte toe en ik heb er alle geloof in dat het einde van deze reis zeer positief eindigt.

Groetjes,
Rox