Tam: "Onzeker"

Gepubliceerd op 22 maart 2018 om 07:55

Onzekerheid een groot thema in mijn leven en nu zit ik hier achter mijn laptop in het restaurant van het ziekenhuis terwijl Jos nu stil ligt voor zijn MRI-scan. Voor mezelf heb ik het zo comfortabel mogelijk gemaakt door fijne muziek op te zetten een kop verse munt thee en een plekje waar je jezelf wat kan afsluiten van de andere bezoekers.

 

Jos schreef het al in zijn vorige stukje ik zie op tegen morgen. Het gaat ons inderdaad meer duidelijkheid geven dat klopt, maar dat maakt het ook zo spannend. We krijgen morgen te horen wat de volgende stap is in ons leven of we dit nu willen of niet. Ik hoop zo dat het alleen dit plekje is wat ze hebben gevonden, maar mijn herinnering gaat terug naar vorige week toen dachten we dat Jos nog een gezonde jonge vader was die wel wat moe was en last had van zijn darmen.

 

Ik zie nu pas hoe een mooie eigenschap het is om onzeker te zijn, ook in de opleiding komt het steeds terug. Het zorgt ervoor dat je naar jezelf blijft kijken en jezelf blijft ontwikkelen. Ik ben altijd dicht bij mezelf gebleven en aan de slag gegaan met de dingen die me onzeker maken. Hoe moeilijk ook ik zocht een weg die bij me past om weer verder te gaan en zo nu ook. Morgen is onzeker, maar zal ons meer duidelijkheid …..

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ada
6 jaar geleden

Helemaal mee eens . Ook ik was sterker als ik dacht . En de beloning daarvan geeft weer nieuwe kracht om niet om te kijken maar om door te gaan . Hou jullie krachtig wat de uitslag ook is jullie houden van elkaar en dat is heel veel kracht . Duimpjes van ons voor morgen . Dikke knuffel !

Fred en Anja
6 jaar geleden

Hoi Jos. We hoorde net het droevige bericht! Shitzooi!!!!! Wij wensen jou en je familie veel sterkte en succes met de behandeling. Hopen op een goede afloop. 😘