Jos: "Eindelijk"

Gepubliceerd op 21 maart 2018 om 09:26

Mijn eerste onderzoek vandaag! Deze week is druk en raar geweest. Veel mensen gesproken, gebeld, gemaild en ge-appt. Veel steun en medeleven ontvangen. Thanks! Blijf vragen, bellen, mailen en appen. Niet alleen voor mij, maar ook voor het gezin!

Er is deze week veel gebeurd. Alleen nog niets op het gebied van mijn kanker. Na de diagnose afgelopen vrijdag weet ik enkel dat ik darmkanker heb. Verder niets. Dat maakt dat je gedachten alle kanten opschieten. Kanker is een beladen woord. Kanker is geen griepje.

Om 16:30 moet ik in het ziekenhuis zijn voor een CT-scan. Drie uur van tevoren niets meer eten. Twee uur van tevoren contrastvloeistof drinken met 1 liter water. Een half uur van tevoren niet meer plassen. Het onderzoek duurt een kwartiertje, de scan zelf enkele seconden. Dan is er een 3D plaatje van een deel van mij. Ik ben benieuwd naar vrijdag!

Nu eerst stemmen. Gemeenteraad en het WIV raadgevend referendum. Gemeenteraad vind ik lastig. Deels reken je ook de landelijke politiek af. Ik heb niets met partijen die na de stemronde hun standpunten veranderen. Geen D66 voor mij omdat ze het raadgevend referendum hebben afgeschaft waar ze zelf voor hebben gestreden. Geen VVD voor mij omdat Rutte had beloofd dat er geen geld naar Griekenland ging, terwijl er miljarden heen zijn gegaan. Lokale standpunten zijn lastig!

De WIV (sleepwet) weet ik wel. Die moet anders! Waarom verteld niemand beter dan Arjen Lubach! (https://www.youtube.com/watch?v=XoCMkJbcYUM)

Vrijdag om 9:00 de resultaten bespreken. Was het maar vrijdag!

Reactie plaatsen

Reacties

Natasja
6 jaar geleden

Wat kun jij alles goed verwoorden! Ik hoop dat het onderzoek goed is verlopen. Op naar vrijdag.. samen zijn jullie sterk. Groet Natasja