♥ Vlinder & Sterre ♥

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 12:23

Al langer willen we heel graag weer een poes, maar de situatie was er steeds niet naar om hier verder actie in te ondernemen. Nu we terug zijn van vakantie dacht ik laten we ons eens gaan oriënteren. Gisterenmorgen heb ik even gekeken wanneer het dierenasiel open was en konden we daar vanaf 13 uur terecht. Bij het kijken op de site kan je alle asieldieren bekijken en wat over ze lezen. Ik zie de advertentie van Vlinder die me ontzettend aanspreekt, maar geen idee hoe het allemaal in zijn werk gaat. De kinderen willen heel graag gaan kijken voor een nieuwe poes en zo zitten we iets na 13 uur in de auto op weg naar het dierenasiel. Het asiel is naast het crematorium waar we Minoes hebben laten cremeren en waar we destijds zo ontzettend fijn zijn begeleid bij dit proces. Wij komen aan bij het dierenasiel en alles blijkt op afspraak te gaan sinds de corona periode. We vertellen ons verhaal en de vrouw laat ons daar de papieren invullen en kijkt of Vlinder nog beschikbaar is en geeft aan dat dit een match made in heaven zou zijn ♥. Joey wil heel graag kennis maken met Sam en ook daar stuurt ze onze gegevens naar toe om binnenkort mee kennis te mogen maken. Kittens worden ondergebracht in gastgezinnen en je kan dan daar gaan kijken en de gastgezinnen mogen meedenken over de plaatsing. Net voordat we weg willen gaan wordt er een klein katje wat gevonden is op straat binnen gebracht en de kinderen zijn meteen weg van het poesje. We zijn erg benieuwd hoe het nu verder gaat en lopen een stukje door het bos wat er naast ligt en genieten van het idee dat we mogelijk de baasjes worden van een kitten. 

We gaan onszelf alvast oriënteren op wat we nodig hebben en op weg naar de winkel worden we al gebeld door het adoptiegezin van Vlinder. Er is nog iemand die interesse heeft in haar en of we dan nu al kunnen komen kijken, wow jeetje zeg dat gaat wel heel snel! Ja hoor wij kunnen en zo rijden we naar Gilze naar een prachtig boerderijtje, waar we ons helemaal fijn voelen. De klik is er meteen met de ondeugende vlinder en ze blijkt nog een bang zusje Sterre te hebben. Toen we ze samen zagen was het eigenlijk al duidelijk we gaan hun niet van elkaar scheiden en dan mogen ze beide komen. Voor Sterre was al iemand die was komen kijken en die twijfelde nog en zou vandaag om half 5 weer komen kijken. Wij zijn gebleven en wat bleek ze hadden geen klik met de lieve Sterre, waardoor wij nu als eerste de keuze hadden. Maar Joey wilde echt ook nog kennis maken met Sam en als de klik er niet zo zij zijn met Sam dan waren we het unaniem met elkaar eens dan werden het Vlinder en Sterre.

Wij naar huis om te eten en na het eten werden we gebeld door het gastgezin van Sam. Dit gastgezin bleek gewoon in de wijk te zijn twee huizen verder dan waar ik mijn eigen praktijk de Vlinder Speltherapie heb gehad. We konden gelijk langs komen om kennis te maken met Sam en reden daar om 20 uur heen. Sam was daar samen met nog twee broertjes en een zusje en we hadden niet die klik met Sam zoals met Sterre. Joey kwam in contact met Alex het speelse broertje van Sam en was op slag weg van hem door zijn speelsheid. We gingen er een nachtje over slapen en waren het er vanmorgen over eens het zouden Vlinder en Sterre gaan worden! Binnenkort krijgen we gewoon gezinsuitbreiding van twee lieve kitten zusjes!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ivette
een jaar geleden

Superleuk!

Ineke
een jaar geleden

Wat heerlijk zeg. Mooie namen ook.
Geniet😍

Jacqueline Rovers
een jaar geleden

Wat leuk, geniet van het knuffelen, ze boffen met jullie ❤️

Sylvia
een jaar geleden

Wat leuk. Met zoveel zorg en liefde gekozen. Vlinder en Sterre zullen het goed bij jullie hebben💕. Lieve groetjes van ons

Els Oosterveer
een jaar geleden

Wat leuk, niet vergeten he een poes heeft geen baas……… maar personeel🥰

Ina Remijnse
een jaar geleden

Wat leuk voor jullie en voor de poesjes ze kunnen geen beter adres krijgen

Lydie Rijsdijk
een jaar geleden

Wat een leuk nieuws en twee, echt super! Zulke mooie namen ook. Geniet ervan en zo leuk, als jullie er ff niet zijn dan kunnen ze samen spelen !!