Vakantie Gardameer

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 13:07

Wow we did it onze eerste vakantie met zijn drieën. We wilde dit jaar ook weer graag op vakantie, maar wisten dat het wel heel anders zou gaan zijn. We kozen voor het Gardameer via een alleenstaande oudervakantie, wat betekende dat we niet zelf hoefde te reizen en we een plek op de camping hadden met meer alleenstaande ouders en hun kinderen.

Ook van deze vakantie hebben we elke dag een stukje getypt wat we gedaan hebben, zie ook ons verslag via deze link. 

We hebben het fijn gehad, maar de kinderen gaven aan het thuis toch fijner te vinden. Gisteren bij thuiskomst waren we alle drie mega moe, ondanks dat we een klein beetje hadden geslapen in de bus. En moe van het ons aanpassen op vakantie, de warmte, het noodweer in de nachten en dat het gewoon anders was dan thuis. Eigenlijk de dingen die je normaal ook hebt tijdens de vakantie, maar dan eenmaal weer thuis komt er toch een andere lading boven en dat is dat ons thuis nu niet meer met 4 is maar met 3. In de auto ging het over wat we als eerste zouden doen thuis en dat zou anders geweest zijn minoes begroeten, maar die is ook niet meer op deze wereld. Joey benoemde het mooi dat het net leek of papa op wereld reis was zonder ons, wat kunnen kinderen de dingen toch mooi verwoorden.

Tijdens de vakantie had ik geen verwachtingen en dat maakte dat ik me kon afstemmen op wat de kinderen wilde of niet wilde. Met Jos ben ik in 2008 en 2010 ook bij het Gardameer geweest en heb alle plekjes in de buurt toen wel bezocht. Voor mij bestond de vakantie uit het ophalen van herinneringen en het maken van nieuwe herinneringen. Het was heel fijn om andere mensen te leren kennen en daar waar we waren tegen te komen. Er was nog een moeder die 3 jaar geleden haar man ook heeft moeten loslaten en vanaf het begin hadden we al een hele bijzondere klik. Ik ben heel blij dat we gegaan zijn en mooie momenten met zijn drieën hebben beleefd en de kinderen het lekkere ijs heb kunnen laten proeven.

Deze twee foto's zeggen voor nu genoeg, jeetje gewoon op dezelfde plek gemaakt door het zelfde raam ♥♥♥♥

 

Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam Schouten
een jaar geleden

Heerlijk die kids bij dat raam op hun telefoon… zo herkenbaar. Gelukkig maar. De volgende keer kijken ze net als jij en Jos de camera in 😉