Jos: "Batterij"

Gepubliceerd op 24 maart 2023 om 19:26

Mijn batterij is leeg en laadt niet meer op. Vanmorgen had ik bezoek en toen ging het best aardig, al ben ik door de slaappillen tot een uur of 10 zo wazig als wat en kan ik mijn ogen nauwelijks open houden. Daarna ging het beter en het bezoek was gezellig!

Vanmiddag heb ik bijna altijd op bed gelegen. Een beetje zweven tussen lekker liggen en slapen in. Het gaat nog steeds snel achteruit. En ik heb daar meer dan vrede mee. Ik heb een geweldig leven gehad en ik ben nog steeds enorm blij met alle aandacht die we krijgen. Daar blijf ik mezelf over verwonderen. We hebben mooie mensen om ons heen!

Morgen wordt het schaatsseizoen afgesloten. Tot een paar weken geleden gaf ik training aan twee groepen kinderen. Ze hebben veel geleerd en ik had eigenlijk bedacht om met m’n rolstoel nog 1x naar de ijsbaan te gaan. Alleen merk ik nu dat dit er echt niet meer in zit. Hopelijk kan ik via de videoverbinding toch weer meekijken en de lachende gezichten van de kinderen zien. Dat geeft mij altijd een boost!

Reactie plaatsen

Reacties

Simone Fokkens
een jaar geleden

Heel veel sterkte Jos in deze toch zo moeilijke tijden ook voor je pa en ma ik denk aan jullie liefs en knuffel voor jullie allemaal

Dominique
een jaar geleden

Jos, iedereen is bevoorrecht met een trainer en teamgenoot als jou! Gewoon lekker schaatsen en dan komt het wel goed. In voor een praatje en gezelligheid. Ontzettend dankbaar dat ik zo fijn met je mocht trainen en achter je aan mocht rijden. Heel veel van je geleerd. Jullie zijn een prachtig team. Dikke knuffels van ons.

Dayenne
een jaar geleden

Mooi zo, probeer in mogelijkheden te blijven denken. Ik hoop dat je er qua energie dmv videobellen bij kan zijn. Maar als dat niet zo is, weet dan dat de kinderen zeker aan je denken en in gedachten ben jij bij hun. Fijn dat jij jouw aandeel hebt gegeven en hun veel geleerd hebben van jou! Heb heel veel bewondering voor je. Veel groetjes uit Noorwegen. Dayenne

Ismene
een jaar geleden

❤️

Mirjam
een jaar geleden

Ik ga ze morgen aanmoedigen Jos. We maken er een gezellige ochtend van op de ijsbaan zodat ze met verhalen over de elfsteden en Ireen Wüst bij je thuis komen. Je mag echt trots zijn op Tamara en de kids. Ik wens je een goeie nacht 💋

Suus
een jaar geleden

Lieve Jos en Tamara
Ik kan geen woorden vinden en toch wil ik van me laten horen.
Ik " geniet" enorm van jullie blogs, de openheid en de kans die ik daardoor krijg om met jullie mee te leven. Ik ben jullie hier super dankbaar voor.
Mijn gedachten zijn veel en vaak bij jullie gezin. Diezelfde gedachten sturen de hele dag door licht en liefde richting jullie huis.
Liefs Suus

Jomanda Scheele
een jaar geleden

❤️

Els Oosterveer
een jaar geleden

Jos ik lees met tranen in mijn ogen, en denk kon ik maar wat doen. Dat denkt waarschijnlijk iedereen, en wat vind ik jullie dapper , zoals jullie er mee omgaan. Heel veel sterkte en kracht wens ik jullie toe! Liefs van ons