Jos: "Druk"

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 21:58

Wauw, ik ben echt enorm onder de indruk. Wat een berg steunbetuigingen hebben we gehad. Kaartjes, appjes, visite, telefoontjes. Echt geweldig. Ik heb er bijna een dagtaak aan om iedereen te beantwoorden. Fantastisch!!!

We hebben de laatste tijd veel geregeld. Alle grove ideeën hebben we de afgelopen paar dagen een stuk concreter gemaakt. Ook daar ben ik enorm blij mee. Ik krijg de kans om mijn draai eraan te geven. En de details kleuren jullie mede in.

Verder het medische stuk. Huisarts en ziekenhuis. Morgen een CT-scan en bloedtransfusie. Ook zijn Stichting Tutu en Stichting Komma langs geweest. Stichting Tutu verzorgt een wens die we samen met de kinderen bedacht hebben. Stichting Komma heeft een video interview afgenomen waarin ik mijn levensverhaal vertel. Heel waardevol voor de kinderen later. Ik zit er niet persé op te wachten dat ze op mooie momenten in hun leven ineens een brief van mij open moeten maken o.i.d., maar een verhaal wat ze kunnen bekijken wanneer ze daar behoefte aan hebben vind ik heel gaaf.

En zo vliegen de afgelopen paar dagen voorbij. Ik moet echt enorm rekening met mezelf houden nu. Alles kost energie. Maar als ik het doseer en zie hoe de puzzelstukjes in elkaar vliegen dan krijg ik daar ook weer energie van. En zo heeft ook deze fase mooie kanten, waar we ons met een lach en een traan doorheen slaan.

Wat er morgen ook op de CT-scans te zien zal zijn, voor mij is elke uitslag goed!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jomanda Scheele
een jaar geleden

❤️

Petra Sonke
een jaar geleden

Ik wens jullie sterkte en kracht.
En heel veel liefs!
❤️

Sylvia
een jaar geleden

💕

Rik van den Borne
een jaar geleden

Hé Jos, voor het eerst sinds lang weer eens ingelogd. Heel bijzonder om zo'n persoonlijke inkijk te krijgen, met alle ups en downs. 👊

Lydie
een jaar geleden

Lieve mensen, Zo liefdevol, waardevol en moedig zoals jullie dit invullen, heel veel respect daarvoor. Heel sterkte en kracht!!❤️ Lydie