Jos: "Een tiener!"

Gepubliceerd op 26 oktober 2022 om 23:01

Morgen hebben we een tiener in huis. Joyce viert dan haar verjaardag. En voor ik naar bed ga besef ik me dat ik al lang niet geblogd heb. Tijd voor een update!

De afgelopen periode veel leuke dingen beleeft. Een schitterende opkikkerdag in het Zuiderzee museum met Marcel en Olga en de kinderen. De opening van het schaatsseizoen met Sven Kramer. De eerste schaatswedstrijd voor Joyce en Joey. En de gewone kleine en grote dingen.

Het schaatsen is altijd weer wennen. De spanning op je bovenbenen kun je met andere sporten nauwelijks oefenen. Maar het is heerlijk om weer op het ijs te staan en ik merk dat ik nog steeds beter ga schaatsen. De precisie van de beweging is zo mooi!

En de wisseling van de seizoenen, Brabant is nu op z’n allermooist. De herfst hult de bossen in schitterende kleuren en overal zijn paddenstoelen. Ik kan ontzettend van de herfst genieten. En gelukkig weer wat regen. Ik heb door een bos gelopen waar je normaal gesproken alleen met laarzen kunt komen, maar daar is de droogte nog goed merkbaar.

Gelukkig gaat het met mij en met ons goed. Vanavond toen ik Joyce een nachtkus gaf besefte ik hoe bizar de situatie eigenlijk is. Morgen is ze tien. De helft van haar leven is haar vader al ziek. Zo steekt de ziekte af en toe de kop op. Het is wel eens zwaar, maar gelukkig nog steeds op de achtergrond.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ina Remijnse
2 jaar geleden

Hartelijk gefeliciteerd met Joyce waar blijft de tijd van dat hele kleine meisje. Een hele fijne dag en er groetjes van mij

Opa en Oma
2 jaar geleden

Bijzonder. Met een meervoudig wereldkampioen op de foto.

Joke Slabbekoorn
2 jaar geleden

Gefeliciteerd!!met Joyce en idd bizar eigenlijk dat haar halve leven papa ziek is .maar gelukkig gaat het met jullie super, jullie genieten met volle teugen van het leven!hele fijne dag vandaag en vanavond lekker smikkelen van de Zeeuwse mosselen!