December 2022

Jos: "Leuke dingen"

Afgelopen dinsdag en woensdag was het NK allround en het NK sprint in Thialf. Twee mooie schaatstoernooien gecombineerd in twee dagen. Al lange tijd hadden we gepland om daarheen te gaan met twee schaatsvrienden, Opa, neef Melvin, Joyce en ik. En we hebben waar voor ons geld gekregen. Acht mooie schaatswedstrijden, vier kampioenen, twee baanrecords en een hoop persoonlijke records, het speelde zich allemaal voor onze ogen af. Extra leuk ook dat Maud Lugters op het ijs stond. Ze schaatste lange tijd voor IJsclub Tilburg en vorig jaar heeft Joyce een schaatsclinic van haar gehad. Mooie dag!

Lees meer »
November 2022

Jos: "Stil"

En dan krijg je een telefoontje waarin je wordt verteld dat iemand die jou kent vanaf je geboorte, en die ik ken vanaf mijn eerste herinneringen, overleden is. Iemand die tijdens mijn leven veel voor mij heeft betekend en iemand die ook tijdens mijn ziekte veel van zich heeft laten horen.

Lees meer »

Jos: "Vijf november"

Het is een normale zaterdag. Opa en Oma komen uit Zeeland omdat Tamara een studieweekend heeft en ik training ga geven op de ijsbaan. Dan zijn Opa en Oma beschikbaar om te zorgen dat Joyce en Joey op tijd op het ijs staan. Bedankt!!!

Lees meer »
Oktober 2022

Jos: "Een tiener!"

Morgen hebben we een tiener in huis. Joyce viert dan haar verjaardag. En voor ik naar bed ga besef ik me dat ik al lang niet geblogd heb. Tijd voor een update!

Lees meer »
September 2022

Jos: "Supervakantie!"

Het is alweer een week geleden. De kinderen hebben de eerste schoolweek erop zitten. Ik mijn eerste werkweek. Maar nog steeds ben ik onder de indruk van het mooie en grootse Zweden. De bijna honderdduizend meren, overweldigende natuur, de schoonheid, de mensen. Geweldig!

Lees meer »
Juli 2022

Jos: "Feest!"

Rond deze periode vieren zowel Tamara als ik onze verjaardag. En aangezien het leven een feest is, maar je zelf de slingers op moet hangen doen we dat!

Lees meer »
Juni 2022

Jos: "Hoe gaat het?"

Ik vind het ongelooflijk, maar het gaat knettergoed. Ik voel me topfit en dat blijkt ook uit mijn sportresultaten. Onlangs heb ik mijn snelste rondje op de MTB door het stadsbos gefietst. Met het gezin de wandelvierdaagse lopen. Een weekendje weg met F.E.E.S.T., waarbij ik op vrijdag 45km op de mountainbike gezeten heb omdat het wegdek te nat was om te skeeleren, en zaterdag 50 en zondag 38km geskeelerd heb.

Lees meer »
Mei 2022

Jos: "Lang geleden!"

Het is uit mijn systeem, ziekenhuisbezoeken, ziek zijn, operaties en ook bloggen. Alles wat met mijn ziekte te maken heeft en heeft gehad. Sinds 5 november jl., toen ik te horen kreeg dat ik niet meer zou genezen, is mijn leven eigenlijk zachtjes aan weer normaal geworden.

Lees meer »
April 2022

Jos: "IJsje eten!"

Joyce en Joey hebben nieuwe skeelers gekregen. Die van Joey waren het eerst binnen dus met hem had ik al een paar keer een stukje geskeelerd en die van Joyce zijn er nu ook. Ook met haar had ik al een stukje geprobeerd, maar afgelopen zaterdag wou ze toch wel graag een rondje met papa doen.

Lees meer »

Jos: "Geen nieuws"

Is goed nieuws. Ik voel me goed. Ik werk inmiddels weer 5x5 uur en dat bevalt me prima. Ik heb het lekker druk, maar ik heb ook lekker tijd over om leuke dingen te doen. Vorig weekend zijn we met vrienden een weekendje weg geweest, en gisteren heb ik lekker geshopt met Joyce. Quality time!

Lees meer »
Maart 2022

Jos: "Vier jaar kankerpatiƫnt"

Vrijdag 16 maart 2018. Die datum staat voor altijd in mijn geheugen gegrift. Ik ging die dag naar het ziekenhuis voor een coloscopie omdat mijn ontlasting niet goed was. Ik ging naar huis als kankerpatiƫnt.

Lees meer »

Tam: "Vier jaar geleden"

Kon ik mij de dag van 4 jaar terug nog maar herinneren of toch maar niet want ja toen deden we gewoon mee en vielen we niet zo op. Ik denk dat ik die dag al bezig was om te plannen wat ik mee kon nemen voor de kinderen in hun tasjes om te doen tijdens het wachten in het ziekenhuis.

Lees meer »