Jos: "Gelukt"

Gepubliceerd op 25 januari 2021 om 22:55

Vanmorgen rijden mijn vader en ik richting het ziekenhuis. Mijn vierde PET/CT-scan (werking hier, plaatjes hier) sinds 2018. Ik ben benieuwd naar de plaatjes. Woensdag heb ik een telefonisch consult met de oncoloog waarbij de uitslag besproken wordt. Maar ik wil de plaatjes ook een keer zien!

Omdat ik me gisteren niet super voelde en ik nuchter moet zijn voor de scans rijdt mijn vader. In het ziekenhuis aangekomen mag ik naar een wachtruimte waar ik nog niet eerder geweest ben. Als ik binnen wordt geroepen vraag ik ernaar. Het ziekenhuis blijkt sinds 20 oktober jl. een nieuwe scanner te hebben en ik heb de eer daarin te mogen.

Het voordeel van deze scanner is dat deze sneller werkt. In 15 minuten zijn de scans gemaakt. Die vijf minuten betekend veel voor mijn blaas. Deze keer lig ik ‘m niet te knijpen en dat is prettig. De verpleegkundige die mij van het apparaat afhaalt verteld dat de scans goed gelukt zijn.

Op de terugweg belanden we in een ouderwetse file (alhoewel, het pittoreske plaatsje Waarde, 1.410 inwoners, kent anno 2021 ook files). We hadden een alternatieve route kunnen nemen maar de nostalgie van een file was ook fijn. Tijd om bij te kletsen met mijn vader.

Rond acht uur vertrek ik voor mijn avondwandeling. In het begin is het druk op straat, maar ineens is het veel rustiger. Op mijn telefoon zie ik dat het 21:00 is geweest. Raar, mijn wandeling begon legaal en eindigt illegaal. Bizarre tijden!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
3 jaar geleden

De plaatjes nog eens doorgekeken van vorig jaar machtig interresant. Snap dat hier je interresse ligt. Nu nog hopen dat er geen tumoren bijgekomen zijn en dat de tumoren die er zitten kleiner geworden zijn. Spannend. Liefs pa en ma

Huib en Corrie
3 jaar geleden

Hallo Jos
Spannende dag morgen , Hopelijk een goede uitslag
We denken aan je . Sterkte .
Groetjes huib en corrie

Jaap en Ella
3 jaar geleden

Van ons Jos ook veel sterkte,ook Tamara en de kids. We duimen voor jullie dat de tumoren kleiner geworden zijn. We denken aan jullie.Lieve groetjes van Jaap en Ella

Bianca
3 jaar geleden

“It takes a village to raise a child” wordt er ook wel gezegd. Bij jou staat deze “village” om jullie heen en Tamara vormt het hele kerkplein. Fijn dat je zo’n ring om je heen hebt. We leven morgen allemaal met jullie mee. Veel sterkte gewenst,
Liefs Bi

Fred
3 jaar geleden

Hoi Jos! Sterkte man! We duimen nog steeds voor je! Grt Fred