Jos: "Gelukkig nieuwjaar!"

Gepubliceerd op 1 januari 2021 om 23:47

Nieuwjaar. Een nieuw jaar. Wat komt er allemaal op mij af? ‘Tuurlijk heb ik geen glazen bol. Veel dingen weet ik niet. Maar een aantal dingen zijn duidelijk. Het begin van 2021 staat voor mij in het teken van kanker.

Nog 4 chemokuren te gaan. Daarna in ieder geval een operatie aan de lever. Hoe de andere tumoren bestreden gaan worden weet ik nog niet, dan is dan weer. Vier chemokuren betekend bij deze chemo 4 weken ziek en 4 weken dat ik mij goed voel. En dan op naar de finale. Een operatie…

Toch zie ik daar niet tegen op. Ik ben blij dat ik de behandelingen mag ondergaan. Dat ik kans maak om van deze ziekte af te komen. Ik laat met liefde chemo in mijn aderen stromen en ik ga met een glimlach de operatiekamer in omdat dat mij een kans bied om mijn kinderen op te zien groeien. En dat kan ik heel gemakkelijk schrijven, maar zo voel ik het ook echt!

Ik kijk uit naar de zomer. Als de dagen langer worden kan ik deze donkere periode achter mij laten. Voorgoed? Wie weet… Maar ik zie ernaar uit om te reïntegreren op het werk, mijn normale leven op te pakken. Mezelf af te matten bij de drooglooptrainingen van Wenzel, te skeeleren en te mountainbiken door het bos.

Ik zie er naar uit om de uitdagingen van 2021 aan te gaan. Wat er op mijn pad komt? Maar ik ga in ieder geval genieten!

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
4 jaar geleden

Jos,
Ik hoop zo voor je dat je de dingen die je graag ziet en doet weer mag gaan doen!
We gaan ervoor! ❤️💪🏻

Ramona Verdijk
4 jaar geleden

Wat ben je toch een positief mens Jos, heb veel bewondering voor de manier waarop jij dit leed draagt.
Ik wens jou en je gezin heel veel ✨🌟💫lichtpuntjes 💫🌟✨ voor 2021

Bianca Slabbekoorn
4 jaar geleden

Ik hoop dat de uitdagingen van 2021 zeer snel sportieve uitdagingen zullen zijn! De beste wensen voor jullie.