Jos: "Geen nieuws"

Gepubliceerd op 22 november 2019 om 23:30

‘Ik moet nog bloggen.’
‘Ik moet nog bloggen.’
‘Ik moet nog bloggen.’

Elke keer bedenk ik dat, maar elke keer komt het er niet van. En misschien maar goed ook. “Geen nieuws is goed nieuws”, luidt het gezegde en gelukkig is dat ook zo.

Alles gaat goed. Ik ben druk met schaatsen, ‘commissie Weissensee’, schaatstrainer-training en Red Nose… Dat moet ik even uitleggen vrees ik.

Schaatsen weten jullie dat ik veel doe. Commissie Weissensee is een initiatief wat een mede-schaatser en ik samen gestart zijn om vanuit IJsclub Tilburg mensen voor te bereiden om deel te nemen aan een van de tochten op de Weissensee (100 of 200km schaatsen, de bekendste alternatieve Elfstedentocht). We organiseren informatie-avonden, trainingen en we hopen dat leden van de ijsclub elkaar opzoeken in Oostenrijk.

Daarnaast volg ik een cursus om gediplomeerd schaatstrainer (SL2) te worden. Daar is het meeste voor achter de rug. 2 December moeten we nog een kwartier les geven en ons portfolio verdedigen en daarna hoop ik mijn papiertje te hebben. Ondertussen geef ik al schaatstraining aan 3 verschillende groepen, letterlijk van de allerkleinste jeugd tot gevorderde volwassenen. Heel gaaf om te doen!

Dan Red Nose. Dat is een project bij TMC waarbij we dik 2000 full color leds gebruiken om het kantoorpand van TMC te verlichten voor kerst. Dan krijg je ongeveer het effect als het huis van een collega (zijn website)!

Kortom, genoeg te doen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
5 jaar geleden

Mooie blog Jos in deze voor vele mensen moeilijke maar toch mooie tijd. Een tijd om terug te kijken maar ook zeker om vooruit te kijken. Het licht gaat weer schijnen. Letterlijk en figuurlijk.

Sylvia
5 jaar geleden

Geen nieuws is eigenlijk goed nieuws, Jos. Fijn dat het schaatsen zo'n voldoening geeft. Geniet van wat je nu kunt. Ik vertrouw erop dat je vooruitzichten goed zijn. Ik zie steeds stappen vooruit. Een lieve groet uit Yerseke

Rinus en Marieke
5 jaar geleden

We sluiten ons bij bij je pa en ma en sylvia aan: "Geen nieuws is eigenlijk goed nieuws !" Ga maar lekker schaatsen, trainen, voorbereidingen voor allerlei dingen ! Zo, gaat het goed ! Vooruit kijken en blijven vooruit kijken en zo door blijven gaan ! Veel groeten. "Twor lichter!"