Jos: "Laatste dagje"

Gepubliceerd op 23 augustus 2019 om 19:00

"Meneer de Bel, als uw bloedwaarden morgen goed zijn kunt u morgen naar huis", aldus de zaalarts vanmorgen. Dat zou fijn zijn. Zaterdagochtend thuis!

Ik ben nog steeds erg blij en opgelucht hoe het allemaal verlopen is. Natuurlijk is het allemaal niet leuk, maar het had niet beter kunnen gaan tot nu toe.

De kinderen hebben zich prima vermaakt met Opa en Oma op de camping. Op die manier heeft Tam de rust gehad om haar ding te doen en ik wordt goed verzorgd hier in het ziekenhuis.

Maar toch… Is er geen fijner plekje dan thuis. Lekker in mijn eigen bedje. Nog even afwachten…

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jaap en Ella
5 jaar geleden

Nou Jos wat fijn dat alles tot nu toe naar wens verloopt en wat ongelofelijk knap dat je het allemaal zo weet te beschrijven. Nu maar hopen dat je morgen naar huis mag ,al zal het dan nog wel eens tegen vallen..We wensen jullie alle goeds toe en dat het nu in stijgende lijn vooruit mag gaan.Aan je wilskracht zal het niet liggen. Van Harte Beterschap en groetjes uit Biezelinge.

Sylvia
5 jaar geleden

Wat een goede berichten. En fijn dat Opa en Oma zo in de buurt zijn op de camping. Ik hoop dat je morgen naar huis mag.lieve groet van ons

Rinus en Joke Slabbekoorn
5 jaar geleden

Wat fijn om te lezen ,dat je misschien naar huis mag vandaag .ze zeggen niet voor niets:Oost West, thuis best .heerlijk dat opa en oma de kinderen konden opvangen ,.beterschap verder.groetjes van ons