Jos: "35.591"

Gepubliceerd op 7 februari 2019 om 16:18

Het schaatskamp begeleiden was erg leuk. Helaas kost het me een dag om bij te komen. Maandag heb ik de hele dag nodig om mijn batterij weer een beetje op te laden. Iets ondernemen betekend op dit moment nog keuzes maken. Op het moment zelf gaat het vaak goed, maar ik moet ergens de prijs betalen. En af en toe gewoon doorbikkelen. Een beetje de grens opzoeken anders wordt het nooit wat. Al met al ben ik blij dat ik het schaatskamp heb kunnen doen.

Dinsdag gaat langzaam beter. Maar de schaatsles dinsdagavond wil niet echt vlotten. Ik heb het koud en deze keer vind ik de les frustrerend. Dan maar rondjes rijden na afloop van de les. Er rijd een groepje waar ik lekker bij kan blijven. Maar stiekem wil ik ook wel proberen een snelle ronde neer te zetten.

De eerste keer dat ik dat probeer rijdt ik een 36,0. Dat is bijna net zo snel als in Thialf. Ik voel dat er meer in zit. De tweede ronde weer een 36 blank. Een paar honderdsten sneller dan de vorige ronden. Zou het lukken om in de 35 seconden te rijden? Een paar weken geleden dacht ik een 35’er onmogelijk zou zijn dit seizoen. Ik zet nog 1x aan. Een ultieme poging. Na de ronde staat er 35.591 op het rondebord. Mijn tweede snelste tijd ooit! Een heerlijke opkikker voor mijn moraal. Fysiek gaat het goed. De rest komt wel!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

Hoi Jos, ja het was te verwachten. Zo'n kamp en dan "the day after"die valt dan enorm tegen maar je bikkelt toch al beter door dan een poosje terug.Steeds die grens voor jezelf opzoeken. Dan krijg je de volgende de dag de prijs die je hebt verdiend"Je tweede snelste tijd ooit: 35.951. Buitengewoon ! Zeker een opkikker voor je moraal zoals je schrijft. Het komt weer allemaal voor elkaar. Met geduld, rust, grens opzoeken, succes en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!