Jos: "Nog niets beter"

Gepubliceerd op 28 november 2018 om 21:45

Het begint vervelend en eentonig te worden. Elke dag schrijven dat je jezelf slecht voelt. Helaas is dat wel de waarheid. Ik voel me ronduit slecht. De nasleep van deze operatie is echt zwaar. Ik heb nog steeds diarree, ik voel me ziek en zwak en ik heb totaal geen energie. Vanavond na het eten heb ik een spelletje gespeeld met de kinderen. Dat is alles wat ik vandaag echt gedaan heb en het was eigenlijk al teveel.

Ik merk ook dat ik af aan het vallen ben. Dat betekend dat ik weer extra eiwitten ga eten. Proberen om in ieder geval het gewichtsverlies onder controle te krijgen. Hopelijk geeft dat ook wat extra energie. Zoals het nu gaat lijkt het op de periode voordat ik mijn stoma had. Diarree en gewichtsverlies. Als ik niet beter zou weten zou ik het gevoel hebben dat ik terug was bij af.

Al met al weinig om vrolijk van te worden. Deze operatie mag dan operatie-technisch de lichtste zijn. Qua gevolgen is het voor mijn gevoel de heftigste. Vooral omdat het herstel zo verschrikkelijk langzaam gaat. Ik had me op veel voorbereid, maar ik had niet verwacht dat ik mezelf zo slecht zou voelen. Bij de vorige operaties trad er veel sneller herstel op.

Het advies is doorbijten. Ik zal moeten. Maar het valt me heel zwaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Cindy
6 jaar geleden

Dat is Kortom uitermate teleurstellend... er zijn leukere dagen op komst, maar je moet er wel even voor reizen. Je komt er wel, maar daar heb je nu ff niks aan. Kan me voorstellen dat je er nu wel een heel eind klaar mee bent met het op en neer gaan van alles. Wou dat ik je wat geduld van mij kon geven, maar dat heb ik ook niet😖. Kan me dus wel een beetje indenken hoe het voor je moet zijn. Kop op Jos, nog ff doorzetten, je komt al van zover, dan gaat dit je ook lukken. Geef je lichaam en je buik de tijd, zie het als een investering in jezelf en je gezin. Ook dit kunnen jullie weer samen. Heel veel succes, energie en liefde gewenst voor jullie allemaal! Dikke kus en knuffel, vanuit het zeeuwse😘

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Marieke zegt ook net na het lezen van je blog: " Dat het vies tegen valt dat je denkt beter te zijn en dat je dan nog zoveel narigheid achteraan krijgt !"Jos, de tanden op elkaar en doorbijten !!!!!! Makkelijk gezegd, zul je zeggen en dat is ook zo. Wij voelen niet wat jij voelt en je had gehoopt op een sneller herstel. Daarom: héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!