Jos: "Een latertje"

Gepubliceerd op 15 september 2018 om 15:24

Een latertje… En dat slaat niet alleen op het tijdstip waarop ik deze blog publiceer. Gisteren na het avondeten ben ik op de fiets richting het centrum gereden. Op mijn rug hangt een tas met daarin mijn skeeleroutfit. Het is vrijdagavond. En dat betekend F.E.E.S.T.!

’s Zomers vertrekt de feestskate elke vrijdagavond vanaf restaurant The Talk om een route te gaan skeeleren. Gisteren zijn we door het buitengebied van Tilburg naar Oisterwijk gereden. Het werd al vroeg donker, maar dankzij goed asfalt hebben we 28km geskeelerd met een gemiddelde van 18km/h. Sneller dan normaal en verder dan gepland.

Na de skatetocht veranderd de sportiviteit snel in Brabantse gezelligheid. Er blijft altijd een gezellige groep achter. En dan wordt het steeds later, zoals iemand terecht opmerkt. Rond half een stap ik mijn fiets weer op voor de terugweg. Met een ‘big smile’ op mijn gezicht. Ik ben blij dat ik weer mee kan skeeleren. Dat had ik een paar maanden geleden niet verwacht.

Rest mij nog een schaamteloze promotie voor mijn sporten. Schaatsen en skeeleren is enorm gaaf om te doen. Daarnaast is het, dames letten we even op, een goede training voor bijna het hele lichaam en strakke billen in het bijzonder. Bovendien verbrand je meer calorieën dan met hardlopen of fietsen. En het allerbelangrijkst, het is ‘keileuk’ om te doen! Als je zin heb om een keer mee te gaan schaatsen (als de ijsbaan open is) of skaten, stuur maar een bericht!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Een ontzettend positieve blog die je hebt geschreven. Ga zo door en blijf zo door gaan ! We denken aan je !!!!! Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!