Jos: "Yeehaa!"

Gepubliceerd op 15 augustus 2018 om 22:13

15 augustus. Een datum die al weken dubbel onderstreept in mijn agenda staat. De dag van de laatste bestraling. En vandaag is het dan zover. Op de planning staat voor mij bloedprikken, bestralen en een consult bij de oncoloog. En ik heb de eer dat Tamara en Joey meegaan naar het ziekenhuis!

Lekker op tijd komen we aan. De reis is vlekkeloos verlopen deze keer. Eerst bloedprikken. Omdat mijn bloedwaarden besproken moeten worden met de arts krijg heb ik voorrang. Joey geeft het nummertje af bij de aanmeldbalie. Tien minuten later kijkt hij dapper mee hoe mijn bloed afgenomen wordt.

Daarna door voor de bestraling. Ook daar nemen ze alle tijd voor Joey en hij mag de tafel waar ik op lig omhoog doen. De bestraling zelf verloopt goed en een paar minuten later lopen we weer naar buiten. Bedankt voor de goede zorgen team van Linac 2. Ik ben blij dat de bestraling erop zit, maar dankzij jullie is de bestraling vlekkeloos verlopen!

Als laatste het gesprek met de oncoloog. Mijn bloedwaarden zijn nog steeds goed. Ook hier trekt Joey de aandacht en hij mag op de kruk van de oncoloog gaan zitten. Die draait de kruk rond en laat aan Joey zien hoe de kruk op en neer kan. Met een big smile lopen we naar buiten. We gaan aan mama laten zien dat de vliegtuigen over je hoofd vliegen! Yeehaa, einde chemoradiatie. Einde fase 3!

 

Ps. Om de dag compleet te maken. Dubbel gefeliciteerd Cindy en JP!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie en Rinus de Bel
6 jaar geleden

Als er geen gekke dingen meer gebeuren gaan we eens lekker mosselfeest vieren. Ook voor ons een opluchting dat de bloedwaarden nog steeds goed zijn. Je ziet er goed uit. Je bent er geestelijk weer bij en je lacht weer. Dat is wat je als ouders toch wilt zien. Of je kind nu 10 of 40 is. Als je kind ziek is ben je het zelf ook. We gaan dan ook met veel vertrouwen de volgende fase mee in. We hopen er ook dan weer te kunnen zijn voor jullie mocht dat nodig zijn. En nu........bijna weekend. Dus mosselfeest met feesttent, meevaren, braderie, kermis, bandjes op iedere hoek van de straat. Veel eten en drinken. Bijna die echte Brabantse gezelligheid dus. We gaan los😍😍

Marijke Hoogesteger
6 jaar geleden

Heel veel plezier samen op het mosselfeest !!

Karin
6 jaar geleden

Wat ontzettend fijn dat je deze fase hebt afgerond Jos!! Heel blij dat je je goed voelt, op naar de volgende fase! Liefs!

Mark Robinson
6 jaar geleden

Gefeliciteerd Jos! SUPER goed nieuws!

Lydie Rijsdijk
6 jaar geleden

Hallo Jos. Iedere dag lees ik je blog. Ja ook hier in Hansweert leven we met je mee. Super goed nieuws
Even lekker ontspannen en dan vol goede moed op naar de volgende fase. Ook daarin wensen we jou en je gexin succes en alle sterkte!!!

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Leuk dat Tamara en Joey met je meegaan naar het ziekenhuis. Het geeft zo'n lekkere saamhorigheid ( vinden we ).Alles verloopt prima: volle blaas en directe bestraling ! En dan..........Yeeha, die bekende sprong in de lucht ! Hopelijk is hij goed verlopen. Gelukkig zijn nu de bestralingen en chemopillen achter de rug. Dat heb je even prima gedaan: jij en je lichaam ! Deze fase zit er nu echt op. Voor de komende tijd: weer héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tom
6 jaar geleden

Fijn voor je Jos!