Jos: "Efteling"

Gepubliceerd op 20 april 2018 om 21:46

Tamara heeft al een poosje het idee om met z’n vieren naar de Efteling te gaan. En vrijdag is de perfecte dag. Joyce is vrijdags vrij van school. Het is mooi weer en nog voor de vakantie. Dus gisteren vroeg Tamara of ik zin had om mee te gaan. Ik zei dat ik geen energie had. Dus Tam was al andere plannen aan het maken. Dat was voor mij de aanleiding om mijn vorige blog te schrijven.

Maar goede nachtrust kan alles veranderen. Vanmorgen stapte ik fris mijn bed uit. Het idee om naar de Efteling te gaan lonkte. Zolang het gaat, gaat het. Dus de plannen weer omgegooid en naar de Efteling. En het ging de hele dag behoorlijk goed met mijn energieniveau. Dus, genieten!

Lekker even weg met z’n vieren. Dit jaar geen gesleep met een buggy. Joyce en Joey worden groot. Joey heeft de hele dag gelopen met z’n drieënhalf jaar. Heel knap. En Joyce wou heel graag in de achtbaan. Dus is ze met papa mee in “Joris en de Draak” geweest. Die gaat best hard voor zo’n klein meisje, maar ze vond het super. Maar het allerleukst? Voor Joey waarschijnlijk het nat worden van de waterstralen. Voor Joyce met het Elfje en Thomas de ridder praten bij de ingang. En voor Tam en mij? Dat we gegaan zijn!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Wat zijn wij blij dat het door kon gaan Jos en Tam. Tamara zag er zo naar uit. Ook wij genieten hier van mee. Heerlijk. Genieten van de momenten.

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Ze zeggen wel eens:pluk de dag, fijn dat jullie een heerlijk dagje gehad hebben. Kunnen jullie met plezier aan terug denken ,respect voor jullie zoals jullie hiermee omgaan !!!!

Klaske
6 jaar geleden

Als je die dag goed naar je lichaam hebt geluisterd ben je de volgende dag (niet altijd hoor) een stuk beter. Je doet het goed hoor. Liefs van hier klaske

Susanne Hamelink
6 jaar geleden

Fijn dat jullie zo'n heerlijke dag hebben gehad!!