Jos: "Uitslag en behandelplan"

Gepubliceerd op 23 maart 2018 om 09:47

Samenvatting. De darmkanker zit hoog in de endeldarm en is behandelbaar. Ik leef en er is goede hoop op genezing. Het verhaal hieronder.

Vanmorgen eindelijk de uitslag, wat kan er mis gaan? Een heleboel. Een week lang wachten is voorbij. We zijn benieuwd. Nadat we binnen zijn geroepen bij de Maag-, Darm-, Lever- (MDL) arts vraagt deze meteen waarom we niet bij de MRI-scan zijn geweest. We leggen uit dat we geweest zijn en vertellen het verhaal van ‘me krammetje’.

Volgens de MDL-arts is het krammetje geen probleem voor de MRI-scan. Vreemd en jammer dat dit niet gecommuniceerd is. Ook vreemd en jammer dat de MDL-arts geen rapport heeft van de MRI-scan. Helemaal vreemd en jammer is dat we door dit geklungel alles een week op moeten schuiven.

Voor een behandelplan is een MRI-scan nodig. Verder zijn op de CT-scan zijn twee plekjes op de lever zichtbaar. Volgens de MDL-arts geen groot probleem. Voor mij wel. Het plan is nu woensdag a.s. nieuwe MRI, vrijdag a.s. een nieuwe afspraak om het resultaat te bespreken. Daar ben ik nog niet klaar mee. Eerst maar eens bellen voor een second opinion en of alles niet vlugger kan. Ik kom niet voor een griepje!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Hannie Wolbert - Meijers
6 jaar geleden

Als je al op de toppen van je tenen loopt, omdat het allemaal zo verschrikkelijk onwezenlijk en spannend is en je wilt weten waar je aan toe bent, gebeurt dit. Ik wens jullie kracht toe om ook dit te verduren.

Sietske
6 jaar geleden

Dit verwacht je niet. Zo veel spanning en dan dit... Ik wens jullie wederom veel sterkte met de onderzoeken aankomende week. Blijf bij jezelf en doet wat goed voelt. Ga voor de second opinium. Hou jullie taai!!!

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Dit is absurd ,heb hier geen woorden voor ,als je sec.opinion wilt ,ga ervoor!!!sterkte met alles

Ilse kuijpers
6 jaar geleden

Jeetje wat heftig. Goed dat jullie het er niet bij laten zitten. Je wilt weten wat je aan toe bent en daar heb je recht op. Heel veel sterkte.

Chris en Anja steketee
6 jaar geleden

Wat een onzekerheid , en langs elkaar heen werken. Zeker een second opinion doen Jos! Dit is idd geen griepje hé. Kom op voor jezelf , je bent geen nummer hoor!!
Sterkte in alles , voor jullie allen👍👍👍

Alexander
6 jaar geleden

Hee Jos, onvoorstelbaar gepruts. zeker voor second opinion gaan. Is België geen optie? beter en sneller. alle succes gewenst!

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Wat erg, dat ze zo met jullie omgaan. Geen woorden voor. Zeker voor een second opinion gaan. Veel sterkte voor jullie allemaal

Mathilde
6 jaar geleden

Wat waardeloos dat er zo met gegevens van mensen wordt om gegaan. Houdt jullie vast aan: “Ik leef en er is goede hoop op genezing”. Ik wens jou en je gezin veel kracht om te vechten voor een juiste behandeling.
Sterkte.

Joost
6 jaar geleden

Waardeloos zeg en erg herkenbaar. Scherp blijven en lastig zijn is het devies. Alleen zo komen ze in beweging! De second opinion zeker onderzoeken en niet tevreden andere weg kiezen!
Succes man!

Marian
6 jaar geleden

België een optie die zijn snel en heel goed!

Susanne en Martijn
6 jaar geleden

Pfff wat vervelend. Wat een onduidelijkheid en wat duurt de onzekerheid lang op deze manier. Ik kan me voorstellen dat jullie daar geen genoegen mee nemen!
We hopen dat er snel meer duidelijkheid komt voor jullie.
Sterkte. We denken aan jullie!!

Dieudonnée
6 jaar geleden

Jeetje...hier zit je toch niet op te wachten! Ongelooflijk dat dit zo kan.
Ik hoop toch dat er sneller een nieuwe MRI en overleg mogelijk is ipv nog langer wachten. En anders inderdaad elders een 2nd opinion.
Keep my fingers crossed.

Anne Wiersma
6 jaar geleden

Lieve Jos en Tamara,
Gewoon even laten weten: Bert en ik leven met jullie mee en zullen voor het allerbeste duimen!
Gelukkig kunnen ze veel meer bereiken dan 21 jaar geleden voor Daan!
Houd jullie taai, groetjes van Bert en een knuffel van Anne

Fred
6 jaar geleden

Hoi Jos, we staan samen op de foto's van de laatste wedstrijdtraining. Heb je ze al gezien?? Foto album van de ijsclub website.. Grt fred

Henk en Esther Balleur
6 jaar geleden

Heel veel sterkte en geduld allemaal!
Ik hoop dat er snel een behandelplan is.

P. Louws
6 jaar geleden

hoihoi Jos en Tamara en kids we wensen jullie kracht toe met alles. Hoorde het van je Moeder gr. Piet en Mariandel Louws