Update boek Jos

Gepubliceerd op 16 januari 2024 om 16:30

Wauw, maar kan me voorstellen dat dit niet genoeg tekst is haha. Vandaag kwamen we samen om een presentatie te krijgen over de vormgeving van het boek en ik vind het er geweldig uitzien! Het overtreft al mijn verwachtingen en ben zo mega dankbaar dat we dit voor Jos kunnen doen. Het boek wat hij zelf zo graag had willen hebben! Nou ja natuurlijk veel liever niet en was hij niet ziek geworden en had hij dit hele proces niet mee hoeven te maken. Ik lees net op Facebook dat Jeffrey die meedoet aan het programma over mijn lijk overleden is. Ik heb de aflevering vorige week gekeken en als je dan ziet en hoort hoe hij met zijn ziekte omgaat dan zie ik heel veel herkenningspunten. Vooral ook het stuk wat hem raakt als ze deze stoere harde werker vragen naar zijn kinderen. Dit is ook wat Jos het aller moeilijkste vond dat zijn kinderen verder op moesten groeien zonder vader. 

Ik ga vanavond weer kijken naar over mijn lijk en vind er voor mezelf veel herkenning in de verhalen die nu voorbij komen. Het zorgt er bij mij voor om weer even stil te staan bij alles waar we de afgelopen jaren doorheen zijn gegaan. Ook dat wij niet de enige zijn die dit mee moeten maken geeft steun en een gevoel van verbondenheid. 

We hopen zo dat het boek ook mensen gaat bereiken die net als het gezin van Jeffrey te maken krijgen met deze nare ziekte en ze er mogelijk informatie uit kunnen halen die van hun helpend is in het proces waar ze zitten. Dus weet je iemand die iets zou kunnen hebben aan ons verhaal wijs ze vooral op onze website! Het is hard werken en komende weken nog harder om de vormgeving af te krijgen en het boek te gaan laten drukken, zodat we het 1 april 2024 kunnen gaan uitgeven!

 

Hieronder al een voorproefje van hoe het boek er van binnen mogelijk uit gaat zien!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.