Making Memories

Gepubliceerd op 25 december 2023 om 09:04

En ja dan is het zover de eerste kerst zonder Jos fysiek bij ons, maar in alles komt hij terug en voelt hij dicht bij ons ♥ Alles is anders en als je dan bedenkt om met zijn drieën een kerstfilm te kijken die we nog niet eerder gezien hebben en die blijkt ook te gaan over een jongen, meisje en hun moeder die weduwe is. Dan voelt dat toch heel bijzonder om daar zo samen naar te kijken en vandaag deel 2 te kijken. Dan voel ik aan alles dat we ontzettend verbonden zijn met elkaar en met Jos en geloof ik nog minder in toeval als je de mooie thema's voorbij ziet komen. 

We koesteren de herinneringen die we hebben en zeker nu in deze tijd nu we meer tijd hebben met elkaar en voor onszelf. Voor mij is dat vooral terug kijken op dit bewogen jaar, waarbij er ontzettend veel gebeurd is en we ontzettend hard gewerkt hebben om te staan waar we nu staan. 

Liefste, ik ben er, ik ben niet weg. Voel je je alleen, ik omarm je. Voel je je blij, ik lach met je mee. Voel je je niet verbonden, ik help je je hart open te stellen en je weer te verbinden. Te verbinden met de liefde en het leven. Ik draag je door de moeilijke momenten heen en ik dans met je als je plezier hebt. Deze kerst ben ik extra dichtbij. Het is dat bekende liedje dat je aan mij doet denken. Het is de bekende geur waaraan je mij herkent. Het is de zachte aanraking als je gaat slapen. Ik ben er deze kerst, zoals elke kerst.Elke stap, elk moment. Het leven vieren, het leven ervaren samen met jou. Ook deze kerst ben ik er weer om je te laten weten dat ik van je hou. Door Carmen Vreeburg 

 

Voor iedereen fijne dagen en een liefdevol 2024! ♥

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
7 maanden geleden

Lieve Tamara, wat heb je dit weer mooi geschreven.
Mooi passend stukje van Carmen Vreeburg. Zo passend allemaal. ❤️

Joke Slabbekoorn
7 maanden geleden

Wat mooi Tamara! Passend gedicht prachtig

Tannie
7 maanden geleden

Bijzonder hoe jij dat kan verwoorden Gedicht zo passend.

Lydie Rijsdijk
7 maanden geleden

Lieve Tamara,
Zo ontroerend en treffend verwoord!
Bijzonder om er zoveel kracht uit te halen. Sterkte voor de komende tijd:
Lydie

Michel en Roos
7 maanden geleden

Sterk en zo kwetsbaar tegelijk. We wensen jullie voor 2024 heel veel lichtpuntjes om je aan te warmen.

Lydie Rijsdijk
7 maanden geleden

Lieve Tamara,
Wat is dit prachtig! Ik kan dit niet met droge ogen lezen, dit zal jullie extra kracht geven.
Een hoopvol en goed 2024 gewenst !
Lydie,❤️