Op deze pagina de mensen/instanties/stichtingen etc. waar wij veel aan gehad hebben voor jullie bij elkaar gezocht met in de artikelen de links naar de desbetreffende website.

 

Fonkel

Integratieve Psychotherapie is een laagdrempelige, kortdurende en effectieve therapievorm voor mensen die hulp willen hebben. Er wordt vanuit gegaan dat de oplossing voor problemen in de mens zelf te vinden is. Ook wordt er holistisch gekeken (naar de hele mens). Naast het verstand (gesprek) werk ik daarom ook met het lichaam en het gevoel. Lezen wat cliënten hebben ervaren?

Lees meer »

MYSTRO

Mystro! helpt je als professional jouw talenten ontdekken en benutten. Wij laten jou in de spiegel kijken om tot verfrissende nieuwe inzichten te komen. We staan stil bij de zaken die je bezig houden.

Lees meer »

Stichting Opkikker

Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is of jijzelf ziek bent. Het zal je maar overkomen! Vanaf dat moment staat jullie wereld op z’n kop. Dan is elk lichtpuntje – hoe klein dan ook – echt heel erg belangrijk. Precies dat is wat wij bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek gezinslid weer de kracht vinden om door te gaan.

Lees meer »

Kanker

Als je te maken hebt met kanker, leef je in een wereld waar je niet voor hebt gekozen. Maar waar je wel je weg moet vinden. Op kanker.nl vind je informatie, hulp en lotgenoten.

Lees meer »

Knuffelmakers

Knuffelmakers is begonnen in 2017 en bedacht door Liesbeth en Caressa. Al onze knuffels worden op maat getekend door ons team van illustratoren. Vervolgens wordt elke knuffel met de hand gemaakt op ons atelier in Haarlem. Elke knuffel die wij maken is dus uniek en speciaal voor jou gemaakt.

Lees meer »

Stichting Tutu

Stiching TuTu wil ongeneeslijk zieke ouders helpen bij het maken van tastbare en blijvende herinneringen met en voor hun kinderen. Dit doen zij door wensen op maat in te vullen en door mensen met wensen te koppelen aan bestaande initaitieven.

Lees meer »