Condoleance

Lieve Jos, vandaag op 1 april ben jij degene die geen grap maakt. Vandaag neem jij afscheid van het leven op een waardevolle en passende manier. We gaan je ontzettend missen, maar voelen dat je voor altijd dicht bij ons de buurt zal blijven en voort zal leven in onze kinderen. Die nu al net zulke mooie eigenschappen bezitten als hun vader en moeder.

Lieve Jos we houden van jou en als we je missen bezoeken we je op de mooie plek die we samen hebben uitgekozen.

Tam, Joyce en Joey jou Belletjes ♥♥♥

Reactie plaatsen

Reacties

Thamara Riedijk
een jaar geleden

Heel veel sterkte voor jullie gewenst

Fleur Teklenburg
een jaar geleden

Pas dit weekend hoorden we dat Jos overleden is en leerden we dat Jos en jullie al jarenlang strijden tegen deze akelige ziekte. De tranen rolden ook bij ons over de wangen. Wat een ontzettend verlies en gemis.

Lieve Tamara, Joyce en Joey, heel veel sterkte en kracht.

Ben gaat hem extra missen als trainer. Heel veel liefs van ons.

Saskia, Fleur, Ben en Siem

Ad Wielens
een jaar geleden

Beste Tamara, Joyce en Joey.

Toen ik Jos vier jaar geleden leerde kennen bij de opleiding voor schaatstrainer hadden we meteen een goed contact. Zijn openheid, enthousiasme, vriendelijkheid en bescheidenheid maakte hem een zeer innemend mens voor mij.

Ik wens jullie heel veel sterkte bij het enorme verlies.

Ad

Patricia Termeer
een jaar geleden

Lieve Tamara,
Zojuist las ik het bericht dat Jos is overleden. Wat ontzettend verdrietig. Ik wens jou en de kinderen heel erg veel sterkte. Na al deze jaren samen knokken, nu dan ineens de volgende fase. Veel kracht en steun toegewenst. Maar ook tijd voor je verdriet en gemis.
Lieve groet Patricia ( van de schaatsles, alweer jaren geleden)

Peter
een jaar geleden

Beste Tamara, Joyce en Joey,

Dan komt dit klotenieuws toch opeens onverwacht... Ik vond het knap hoe Jos met jullie altijd bleef door vechten, positief bleef en belangstellend bleef voor het leven en iedereen.

Ik zal Jos altijd blijven herinneren als een heel fijne collega met wie ik over meer dan alleen het werk kon babbelen.

Heel veel sterkte!
Peter

Anja en Willem Buitendijk Verschoore de la Houssaije
een jaar geleden

Lieve Tamara, Joyce, Joey, Rinus en Jannie. Heel veel liefde en kracht voor jullie, gecondoleerd met het enorme verlies van Jos.
Jullie hebben gezorgd voor een prachtige uitvaart
In gedachten zijn we bij jullie.

Gerard
een jaar geleden

Lieve Belletjes,

Wat een gemis, een fijne vader, echtgenoot, trainer en vriend. Het is een eer hem te kennen. Zal mijn bezoek op die natte maandag niet licht vergeten. We hebben openhartig gesproken over de dood die er aan zat te komen. Over hoe wij hier beide tegen aankijken ieder vanuit ons perspectief. Heel openhartig. Niet wetende dat dit het laatste bezoek zou zijn. Nog wel diepzinnig over de app van gedachte gewisseld.

Ik wens de Belletjes sterkte en kracht toe en zal jaarlijks op 1 april een kaars voor jullie pappa en man branden. Dat heb ik hem beloofd.
Amoi seg man uns wieder!!

Barend
een jaar geleden

Lieve Tamara, Joyce en Joey,
Heel veel sterkte met het verlies van Jos als echtgenoot en Papa. Ik wist als collega TC-lid wel dat Jos ziek was maar raak tijdens het lezen van jullie blog en nu tijdens het volgen van de livestream diep onder de indruk van jullie verhaal van de afgelopen 5 jaar en ondanks de situatie alle positiviteit die jullie uitstraalden. Ik wens jullie nu veel sterkte en hoop jullie nog veel te zien op het ijs. Barend

Kim Mijland
een jaar geleden

Lieve Tamara, Joyce en Joey,

Wij wensen jullie veel sterkte met het verlies van jullie man en vader. Wij zijn dankbaar Jos te hebben mogen leren kennen en zulke mooie momenten te hebben mogen beleven. ❤️❤️❤️

Veel liefs Kim, Carlo, Loek en Loïs

Tamara M.
een jaar geleden

Lieve Tamara, Joyce en Joey,

Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie man en papa. Heel veel sterkte gewenst bij het verwerken van dit verlies. Ik hoop dat jullie troost kunnen halen uit de mooie herinneringen die jullie aan hem hebben. Hij heeft ongetwijfeld een speciale plek in jullie harten!

Veel liefs,
Tamara M.

Marco van Baar
een jaar geleden

Tamara♥️, Joyce♥️ en Joey♥️,
Gecondoleerd met dit grote verlies.

Loïs
een jaar geleden

Lieve Tamara, Joey en Joyce
Ik vind het heel erg vervelend dat jullie dit zo vroeg al meemaken. Ik heb hele mooie en fijne herinneringen aan Jos, zoals naar Thialf gaan, skeeleren voor een ijsje en toevallig een ballon vangen en vele gezellige autoritjes met leuke muziek naar de ijsbaan.
Ik zal hem nooit vergeten.
Veel liefs van Loïs

Tom Lonnee
een jaar geleden

Beste Tamara, Joyce en Joey,
Ik denk met warmte aan Jos. Hij heeft dan ook een speciaal plekje in mijn hart. Jullie hebben laten zien hoe mooi het leven kan zijn en hoe je dat leven op een waardige manier los kan laten. Bedankt daarvoor. Veel sterkte met het gemis van zo een mooi mens als Jos.

Guust
een jaar geleden

Jos
Voor mij ben je een inspiratiebron. Jouw positieve instelling en je heldere kijk hebben mij geboeid.
Onze eerste buiten training vandaag bracht me terug bij jou, toen je vorig seizoen nog volop mee kon doen en toen je na een training jouw verhaal vertelde.
Jouw energie zal nog lang in mijn leven blijven.
Je bent een pracht mens
Groet Guust

Esger en Aniek, Thije en Diede Koopman
een jaar geleden

Tamara, Joyce en Joey,
Jaren geleden hebben wij jou Tamara en Jos leren kennen via Huib en Lieke. Destijds hebben we wat mooie momenten samen beleefd, daar kijken we nog met plezier op terug.
Ondanks dat we elkaar de laatste jaren nauwelijks meer gezien hebben, blijft mij toch Jos' blije en oprecht enthousiaste blik me bij. Ik zal die herinnering koesteren en gun jullie duizenden van dat soort fijne herinneringen aan jullie man en pap.
Heel veel sterkte het verlies van jullie Jos,
Liefs,
Esger, Aniek en kinderen

Bert, Madeleine, Kevin en Niels
een jaar geleden

Hey lieve Tam, Joyce en Joey.... gecondoleerd met het verlies van jullie lieve en fantastische papa en man. Zo bijzonder hoe het allemaal gegaan is de afgelopen jaren en hoe Jos en jullie daar mee om zijn gegaan.
Heel dankbaar dat het universum ons toegestaan heeft dat onze paden elkaar kruisten en dat wij af en toe een stukje mee mochten lopen op jullie pad.
Zonder Jos en jullie waren wij niet geworden wie wij nu zijn.
Naast het onbeschrijfelijke verdriet is het ook heel bijzonder om te ervaren hoeveel verbindingen, goede energie en liefde de afgelopen jaren door alles heen stroomden.

Jullie zijn kanjers! Alle vier!

Heel veel liefs,

Bert, Madeleine, Kevin en Niels

Dayenne
een jaar geleden

Lieve Tamara, Joyce & Joey

Gecondoleerd met dit verlies. De mooie reis die jullie samen hebben gemaakt zorgt hopelijk voor meer rust. Ook hoe Jos hierin stond. Heel veel kracht, liefde en licht gewenst voor de reis die jullie nu verder gaan maken. Liefs uit Noorwegen (nu heel even in NL)

Anita
een jaar geleden

Gecondoleerd met het verlies van Jos.
Tijdens de engelse les vertelde Jannie over haar zoon Jos. Ik heb toen stukjes van de blog gelezen. Heel veel bewondering hoe jullie deze laaste weg hebben bewandeld. Lieve Jannie ik wens je samen met de familie heel veel sterkte en kracht toe.

Wim en Karin Koole
een jaar geleden

Gecondoleerd en heel veel sterkte hoor!

H. Goedegebure
een jaar geleden

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst!

René en Fem, Anouk en Tim
een jaar geleden

Lieve Tam, Joyce en Joey, gecondoleerd met het verlies van een lieve, leuke man en papa. Wij herinneren Jos als iemand die van veel gezelligheid hield. We hebben genoten van de avonden stappen in Goes, feestjes, uit eten en spelletjes middagen en natuurlijk de jaarlijkse bbq. We zullen je nooit vergeten.
Bedankt Jos

Dave, Miranda, Saar en Jort van den Heuvel
een jaar geleden

Lieve Tamara, Joyce en Joey,
Gecondoleerd met het verlies van jouw man en jullie papa. Wij kennen jullie van de ijsclub, samen schaatsen, maar ook zitten onze kinderen op dezelfde school en spelen ze met elkaar in onze straat. Krachtig, de manier waarop jullie de afgelopen jaren met de ziekte van Jos zijn omgegaan. Voor de komende tijd wensen we jullie alle goeds toe om verder te gaan.

Anneke Naaijkens
een jaar geleden

Beste Tamara,

Het is al een tijd geleden dat wij elkaar gesproken hebben. Toen vertelde je me dat je man ziek was, maar gloorde er nog wel hoop aan de horizon. Ik schrok me een hoedje toen ik jouw bericht op Linked-In zag. Ik wens jou en de kinderen heel veel sterkte in deze ongelooflijk zware tijd.

Alexander Egberink
een jaar geleden

Lieve Tamara, Joyce en Joey, wat een enorm verlies van jouw lieve man en jullie papa. Ik ken Jos van het schaatsen. Samen steeds beter schaatsen en naar een volgende groep gaan. Voor de eerste keer een poging ondernemen de Weissensee te rijden. Jos heeft me vorige week gevraagd onze 100 ronden tijd van 5 jaar geleden te gaan aanscherpen. Ik heb het hem beloofd, dus dat wordt mijn missie komend jaar. In mijn gedachten rijd Jos dan met me mee. En niet te vergeten: de bitterballen blijven we eten Jos! We gaan een mooi en positief mens missen.

Ramon van de Laar
een jaar geleden

Heel veel sterkte en kracht toegewenst.
Bijzonder en mooi hoe je de afgelopen 5 jaar je gezin, het schaatsen, je sport en je vrijwilligerswerk bij de ijsclub hebt gecombineerd met die vreselijke ziekte.
Diep respect en inspirerend voor iedereen.
Rust zacht.