Boek Jos de Bel

Wat gaat het mooi worden en wat gaat het compleet worden. Het boek wat Jos graag zelf had willen hebben. Ik ben zelf al ontzettend onder de indruk van het concept wat ik al heb mogen lezen.

Het boek zal niet alleen van waarde zijn voor mensen die Jos gekend hebben, maar ook voor mensen die net als ons te maken krijgen of hebben gehad met kanker. Hierdoor gaat het boek nog meer waarde krijgen in onze ogen en willen we het boek die uitstraling en perfectie geven die Jos ook altijd uitdroeg. Als hij het deed en dat duurde soms wel eens even haha, dan deed hij het ook goed!

Dit is wat wij nu ook aan het doen zijn en nu zover zijn dat we in gesprek zijn met vormgevers om het boek ook die uitstraling te geven die we willen. En dat kost toch meer tijd dan dat we hadden gedacht, ondanks dat de inhoud van het boek in de eindfase is. 

Wanneer gaat het boek komen dat gaat niet eind van dit jaar lukken, maar gaan we lanceren rond 1 april. Het idee is ook om het boek te gaan presenteren en mensen hiervoor op locatie uit te gaan nodigen met een programma om je te inspireren rondom de inhoud van het boek. 

Het kan zijn dat de prijs van de boeken omhoog gaat, doordat de kostprijs van een boek toch hoger uit lijkt te komen dan gedacht, Dit alles houd ons niet tegen om te gaan voor waar Jos voor stond en dat is als je het doet dan doe je het goed! Heb je voor ons nog tips dan zijn die altijd welkom.

Zo zijn jullie weer op de hoogte! Carpe Diem ♥♥♥

Lieve groet

De Belletjes

 

Jos wilde graag dat er een boek kwam over zijn ziekte en hoe hij hier mee om is gegaan. Hij heeft hier zelf al een begin mee gemaakt en wij zijn, zijn werk verder aan het oppakken en afmaken tot een echt hardcoverboek! 

Het is mogelijk om een pre order te doen via onze site en je ontvangt het boek zodra het gedrukt is!

 

Verwachte uitgifte is eind maart 2024!