3 Maanden zonder jou ♥

Gepubliceerd op 1 juli 2023 om 09:51

Vandaag is het 3 maanden geleden dat ook op een zaterdag jou dag was, als ik terug kijk naar de foto's en de blik in je ogen terugzie van die dag, zie ik dat je er echt aan toe was. Je blik is echt anders en hoewel je die dag lijfelijk nog bij ons bent, ben je ook al een beetje in de wereld die je gaat ontdekken. Een wereld waarvan wij geen idee hebben hoe die is en hoe je die nu ervaart. Joey had de dag ervoor helemaal zelf in de winkel taart gekocht om te eten op deze dag. Een dag met een lach en een dag waarin je ons nog even hebt laten zien en voelen hoe speciaal we voor je zijn. Ook wij kwamen terecht in een andere wereld die we nog niet kende en met zijn drietjes aan het ontdekken zijn. De kist van het eiland, waar we veel mooie herinneringen in bewaren staat hier heel mooi symbool in. Een eiland waar we alle 4 ons steentje aan hebben bijgedragen en waar we in onze dromen heen kunnen gaan.

Morgen is ook een speciale dag, dan is het de dag dat je 44 jaar geleden geboren bent. Die dag zullen we net als elke dag aan je denken en het over je hebben, herinneringen ophalen en vanuit alle lieve mensen om ons heen ook nog steeds heel veel steun krijgen. De afgelopen 3 maanden waren niet makkelijk, maar we voelen aan alles dat je nog dicht bij ons bent. We plukken de dagen zoveel als we kunnen en lukt het een keer niet dan is dat ook oké ♥♥♥

 

Jos wilde graag dat er een boek kwam over zijn ziekte en hoe hij hier mee om is gegaan. Hij heeft hier zelf al een begin mee gemaakt en wij zijn, zijn werk verder aan het oppakken en afmaken tot een echt hardcoverboek! 

Het is mogelijk om een pre order te doen via onze site en je ontvangt het boek zodra het gedrukt is!

 

Verwachte uitgifte is eind 2023!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie De Bel
3 maanden geleden

Mooi geschreven weer Tamara. Niets aan toe toevoegen.❤️

Ivette Sangster
3 maanden geleden

Sterkte vandaag en morgen!❤

Sylvia
3 maanden geleden

Mooi verwoord Tamara. ❤️🦋 We denken aan jullie.

Joke Slabbekoorn
3 maanden geleden

Wederom mooi geschreven Tamara, we de ken aan jullie zeker morgen ,wens jullie sterkte!❤

Jaap en Ella
3 maanden geleden

In gedachten bij jullie.Veel sterkte gewenst!! ❤️

Ina Remijnse
3 maanden geleden

Ik heb vandaag heel veel aan jullie gedacht en het blijft een moeilijke dag